search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:27
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Θεοδωρίδης

04.04.2013 09:13
Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Θεοδωρίδης - Media

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το πρωί της Πέμπτης ο Πέτρος Θεοδωρίδης άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το πρωί της Πέμπτης ο Πέτρος Θεοδωρίδης άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας μιας λοίμωξης του αναπνευστικού, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και το πρωί της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο εκλιπών ήταν σε μηχανική υποστήριξη τις τελευταίες μέρες, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί έδιναν καθημερινά «μάχη» να τον κρατήσουν στην ζωή, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και ο Πέτρος Θεοδωρίδης απεβίωσε το πρωί.
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου του 1947. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός ασχολείται τα τελευταία χρόνια. Επί 18 χρόνια ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής και 2 Διευθύνων Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Α.Ε., για περισσότερο από δέκα χρόνια ενώ για 3 περίπου μήνες διετέλεσε και πρόεδρος της Ε.Π.Α.Ε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25