search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:50
MENU CLOSE

Κασιδιάρης σε Βενιζέλο: Είσαι γελοίος και χοντρός

04.04.2013 09:33
Κασιδιάρης σε Βενιζέλο: Είσαι γελοίος και χοντρός - Media

Με πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής «απάντησε» ο Ηλίας Κασιδιάρης στην αποβολή του από τη συνεδρίαση της Επιτροπής, μετά το επεισόδιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο αποκάλεσε «γελοίο» και «χοντρό».

Με πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής «απάντησε» ο Ηλίας Κασιδιάρης στην αποβολή του από τη συνεδρίαση της Επιτροπής. Στην πρόταση, που κατέθεσε, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, κατηγορεί τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη ότι τον απέβαλε παράνομα και αντικανονικά από την αίθουσα.

Νωρίτερα, διαδραματίστηκαν σκηνές …απείρου κάλλους κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.
 
Ο Η. Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Ευ. Βενιζέλο «γελοίο» και «χοντρό» και όταν ο πρόεδρος της επιτροπής προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, εξερράγη με αποτέλεσμα να ρίξει τα ποτήρια με νερό που βρίσκονταν στο έδρανό του.
 
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε από το Ηλ. Κασιδιάρη να ανακαλέσει και όταν αυτός αρνήθηκε, τον απέβαλε από την αίθουσα.
 
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε: «Δέχτηκα ανοίκεια επίθεση από ένα πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει όμως να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι αντιδρούν όταν τους προσβάλλουν. Με πρόσβαλλε και στη συνέχεια καλούσε την αστυνομία για να με βγάλουν από την αίθουσα και να μην υποβάλλω ερωτήσεις στον πιο κρίσιμο μάρτυρα. Αυτή η Προανακριτική έχει τάσεις συγκάλυψης. Είναι μία παρωδία και γελοία διαδικασία».


 
Είχε προηγηθεί παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη στον κύκλο ερωτήσεων του Ηλία Κασιδιάρη κάτι που οδήγησε σε «εκτροχιασμό» της κατάστασης με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η συνεδρίαση.
 
Στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος βγήκε έξω και η Ζωή Κωνσταντόπουλου τον ακολούθησε ενώ απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους έιπε «δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει».
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην επιτροπή δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49