search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:53
MENU CLOSE

42χρόνια Περιστέρι – 42χρόνια αγώνες

04.04.2013 14:31
42χρόνια Περιστέρι – 42χρόνια αγώνες - Media

Σε πείσμα των καιρών που ζούμε κάποιοι συνεχίζουν να αγωνίζονται για να δημιουργήσουν μια νέα γενιά με πρότυπα και αληθινά όνειρα. 

Σε πείσμα των καιρών που ζούμε κάποιοι συνεχίζουν να αγωνίζονται για να δημιουργήσουν μια νέα γενιά με πρότυπα και αληθινά όνειρα. Έτσι λοιπόν ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου – ένας από τους πιο παλιούς συλλόγους της χώρας – συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον αθλητισμό και διοργανώνει τους «Διασυλλογικούς Κολυμβητικούς Αγώνες Αγωνιστικών και Προ-αγωνιστικών Κατηγοριών με την επωνυμία: 42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ».
 
Το κολυμβητικό γεγονός πραγματοποιείται Σάββατο 13 Απριλίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου, με κύριο στόχο να πειστούν οι νέοι για την αξία της αγωνιστικότητας στη ζωή, για την σημασία της επιμονής στον στόχο, έξω και πέρα από τις συνθήκες που επικρατούν.

"Ο σύλλογος μας είναι πρωταγωνιστής και στα τρία αθλήματα που καλλιεργεί αθλητές και αθλήτριες που μετέχουν στις εθνικές ομάδες μπάσκετ, κολύμβησης και υδατοσφαίρισης σε Βαλκανικούς – Μεσογειακούς – Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες. Έχουμε κατακτήσει Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων στο μπάσκετ και Παίδων στην κολύμβηση" αναφέρει ο νέος πρόεδρος του ΓΣ Περιστερίου Ιωσήφ Ξυπνητός.

"Η καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια μας είναι να προσφέρουμε σε οποιεσδήποτε οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, αθλητικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου" προσθέτει ο πρόεδρος του συλλόγου. 

 
Την ίδια ώρα ο σύλλογος πιστός στις υψηλές αξίες που πρεσβεύει, δημιούργησε και εξήγγειλε πρόσφατα ένα πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, με το οποίο θα προστατεύει την πορεία των αθλητών που αντιμετωπίζουν οικονομικά εμπόδια στην αθλητική τους προσπάθεια και θα εντάσσει στους κόλπους του, νέους αθλητές των οποίων η οικογένεια πλήττεται από την οικονομική κρίση.
 
Το   πρόγραμμα   έχει   τίτλο "ΕΙΜΑΣΤΕ   ΕΔΩ",   αποτυπώνει   τα   αντανακλαστικά του  Γυμναστικού   Συλλόγου   στα  προβλήματα  της  κοινωνίας  και   δοκιμάζει  τις ευαισθησίες του, απέναντι στους ανθρώπους που υποφέρουν από την κρίση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:49