search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Μαρκογιαννάκης: Υποδειγματική η συνεδρίαση, χωρίς Κασιδιάρη-Κωνσταντοπούλου

05.04.2013 06:28
Μαρκογιαννάκης: Υποδειγματική η συνεδρίαση, χωρίς Κασιδιάρη-Κωνσταντοπούλου - Media

Την ευθύνη για την απαράδεκτη εικόνα της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ επέρριψε εμμέσως ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Την ευθύνη για την απαράδεκτη εικόνα της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ την Πέμπτη επέρριψε εμμέσως ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Ηλία Κασιδιάρη.
 
 «Χθες είχαμε δύο συνεδριάσεις. Η πρωινή ήταν η συνεδρίαση της ντροπής και η απογευματινή η συνεδρίαση που έλλειπαν οι δύο βουλευτές, υπόδειγμα», ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Όπως είπε μάλιστα η εικόνα της απογευματινής συνεδρίασης θύμιζε «εκκλησία την ώρα που ο παπάς έλεγε το ευαγγέλιο».
 
Ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην επιτροπή την φέρουν τα κόμματα, καθώς θα πρέπει να προτείνονται, όπως είπε, σοβαροί άνθρωποι.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32