search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:27
MENU CLOSE

Υπέρ της ανέγερσης τεμένους ο Καμίνης

08.04.2013 09:18
Υπέρ της ανέγερσης τεμένους ο Καμίνης - Media

Την ανάγκη ανέγερσης του τεμένους στον Ελαιώνα, και νομιμοποίησης ενός ή δυο συμπληρωματικών τεμενών που χρησιμοποιούν σήμερα οι μουσουλμάνοι σε δημοτικά διαμερίσματα της πρωτεύουσας, επισήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Την ανάγκη ανέγερσης του τεμένους στον Ελαιώνα, και νομιμοποίησης ενός ή δυο συμπληρωματικών τεμενών που χρησιμοποιούν σήμερα οι μουσουλμάνοι σε δημοτικά διαμερίσματα της πρωτεύουσας, επισήμανε μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
 
«Είμαστε σοβαροί; Έχουμε ανθρώπους που διαμένουν χρόνια με τα παιδιά τους στην Ελλάδα και εκτελούν τα θρησκευτικά καθήκοντα σε γκαράζ και υπόγεια σε συνθήκες πλήρους ανασφάλειας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.
 
«Όπως υπάρχουν χριστιανικοί ναοί σε όλο τον κόσμο γιατί να μην έχουμε τέμενος στη χώρα μας;» διερωτήθηκε, ενώ για τους συμπληρωματικούς χώρους λατρείας ανέφερε ότι σήμερα υπάρχουν πάμπολλα τζαμιά που λειτουργούν παράνομα χωρίς να πληρούνται οι απαιτούμενες συνθήκες και χωρίς κανένα έλεγχο.
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι με ένα ή δυο ακόμη τζαμιά δεν θα συρρέουν χιλιάδες μουσουλμάνοι πιστοί στον Ελαιώνα.
 
(Πηγή: http://www.skai.gr) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24