search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16
MENU CLOSE

Ο γύρος του κόσμου

08.04.2013 21:00
Ο γύρος του κόσμου - Media

Αργεντινή: «Τρελές» πωλήσεις, χάρη στον νέο Πάπα, έκαναν δύο αργεντίνικοι εκδοτικοί οίκοι. 

Αργεντινή: «Τρελές» πωλήσεις, χάρη στον νέο Πάπα, έκαναν δύο αργεντίνικοι εκδοτικοί οίκοι. Με το που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Χόρχε Μπελόχιο κυκλοφόρησαν, σε χρόνο ρεκόρ, δύο βιβλία τα οποία φωτίζουν την προσωπικότητά του. Το πρώτο είναι μια βιογραφία τού μέχρι πρόσφατα αρχιεπισκόπου του Μπουένος Άιρες και σημερινού Ποντίφικα. Το δεύτερο έχει τίτλο «Ο ουρανός και η γη» και το έχουν γράψει από κοινού ο νέος Πάπας και ο ραβίνος Αβραάμ Σκόρκα. Οι δύο θρησκευτικοί ηγέτες συζητούν σε αυτό για θέματα όπως ο αθεϊσμός, η ευθανασία, η έκτρωση, η παγκοσμιοποίηση αλλά και οι λατινοαμερικανικές δικτατορίες.


Ιαπωνία: Ο Στιβ Τζομπς είναι ο κεντρικός ήρωας δύο κόμικς φτιαγμένων με την τεχνική μάνγκα. Το πρώτο, με τίτλο «Στιβ», δημοσιεύεται σε συνέχειες σε ιαπωνικό γυναικείο περιοδικό, ενώ το δεύτερο, με τίτλο «Η ιστορία της Apple 2», είναι ένα βιβλίο που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των μπεστ-σέλερ.

Γαλλία: Μετά την άρνηση της Ιζαμπέλ Ατζανί, η Ζακλίν Μπισέ θα ερμηνεύσει τελικά τον ρόλο της δημοσιογράφου και συζύγου του Ντομινίκ Στρος-Καν, Αν Σινκλέρ, στην ταινία του Αμπέλ Φεράρα για τη γνωστή «περιπέτεια» του Στρος-Καν σε νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν αυτόν τον μήνα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16