search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Θάνατος νεαρού ποδοσφαιριστή στην Αθήνα από τροχαίο

09.04.2013 10:40
Θάνατος νεαρού ποδοσφαιριστή στην Αθήνα από τροχαίο - Media

Σκοτώθηκε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Φοίβου και υιός του προέδρου του συλλόγου Φίλιππος Δελαπόρτας σε δυστύχημα στην Αθήνα, λίγο πριν πετάξει η αποστολή για Ικαρία.

Σκοτώθηκε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Φοίβου και υιός του προέδρου του συλλόγου Φίλιππος Δελαπόρτας σε δυστύχημα στην Αθήνα, λίγο πριν πετάξει η αποστολή για Ικαρία.
O ποδοσφαιριστής του Φοίβου Ευτύχης Τσιβίλογλου θέλησε να πεταχτεί με τον αδελφό του που πήγε να τον δει στο αεροδρόμιο να πάνε να αγοράσει παπούτσια για να μπορέσει να αγωνιστεί στο ξερό γήπεδο της Ικαρίας. Μαζί με τα δύο αδέλφια πήγε και ο νεαρός Φίλιππος.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες στην περιοχή του Εμπορικού Κέντρου The Mall στο Μαρούσι, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κολώνα. Από τη σφοδρότατη πρόσκρουση έχασαν τη ζωή τους επί τόπου ο Φίλιππος Δελαπόρτας και ο οδηγός Γιάννης Τσιβίλογλου. Ο Ευτύχης Τσιβίλογλου τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Η είδηση κυκλοφόρησε αστραπιαία σε όλο το νησί της Ρόδου και συγκλόνισε τους πάντες.
Τραγική η κατάσταση στο σπίτι του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ στην Αθήνα η υπόλοιπη αποστολή έμεινε άναυδη. Κι ενώ η ΕΠΟ πρότεινε στον αρχηγό αποστολής να αναβάλει τον αγώνα κυπέλλου στην Ικαρία, οι παίκτες κλαίγοντας ζήτησαν να πάνε να αγωνιστούν στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συμπαίκτη τους. Μάλιστα ζήτησαν να δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνος σαν βασικός και η ομάδα να ξεκινήσει με δέκα παίκτες, την δε συμμετοχή τους θα την αφιερώσουν στη μνήμη του εκλιπόντα φίλου τους.

Πηγή: rodosalarm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52