search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:52
MENU CLOSE

Αναστολή λειτουργίας ΑΤ Ιερισσού

10.04.2013 13:54
Αναστολή λειτουργίας ΑΤ Ιερισσού - Media

Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναστέλλεται η λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού Χαλκιδική.

Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναστέλλεται η λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού Χαλκιδική.
 
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι κάτοικοι προκάλεσαν φθορές στους εσωτερικούς χώρους και τον εξοπλισμό με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση του κτιρίου.
 
Το προσωπικό, τα μέσα και ο εξοπλισμός του, μεταφέρονται στο  Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου, που αναλαμβάνει εφεξής την αστυνόμευση της συγκεκριμένης περιοχής. 
 
Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία πραγματοποίησε, στις 3 τα ξημερώματα, επιχείρηση σύλληψης υπόπτων  για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο στις Σκουριές.
 
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι αστυνομικοί εισέβαλλαν σε σπίτια σπάζοντας πόρτες για να συλλάβουν τελικά τους υπόπτους μπροστά στις οικογένειές τους.
 
Ακολούθησε γενικός αναβρασμός στην περιοχή που κατέληξε σε συγκέντρωση των κατοίκων μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:51