search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:10
MENU CLOSE

TO ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Επιστολή Κόκκαλη στον ΟΠΑΠ αλλάζει το παιχνίδι!!!

11.04.2013 07:13
oldphotosopap1365664272.jpg

Με μια επιστολή – βόμβα, την οποία απέστειλε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον ΟΠΑΠ, αλλάζουν πλήρως τα μέχρι χθες σενάρια σε ό,τι αφορά την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού, αποκαλύπτει το ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.

Ανοικτό το γήπεδο για τους διάφορους επίδοξους μνηστήρες
 
 Με μια επιστολή – βόμβα, την οποία απέστειλε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον ΟΠΑΠ, αλλάζουν πλήρως τα μέχρι χθες σενάρια σε ό,τι αφορά την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού, αποκαλύπτει το ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην επιστολή αυτή ο επιχειρηματίας, ύστερα από την έγκριση της σύμβασής του από τη Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ, ξεκαθαρίζει δύο σημεία, τα οποία έως χθες τροφοδοτούσαν όλα τα σενάρια για την εξέλιξη της ιδιωτικοποίησης:
 
 ·         Ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει  τον Οργανισμό.
 
·         Ότι, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσει ως εγγύηση (cash collateral) τη νέα σύμβασή του με τον ΟΠΑΠ.
 
 Με τον τρόπο αυτόν ο Κόκκαλης «αδειάζει» την επιχειρηματολογία που συνέδεε τη σύμβαση τεχνολογικού παρόχου με τη διεκδίκηση του  Οργανισμού. Έτσι δεν μπαίνει στον περιγραφόμενο «πόλεμο» και αφήνει το γήπεδο ανοικτό για τους επίδοξους μνηστήρες. Άλλωστε, όπως ήταν από καιρό ξεκάθαρο, ο ίδιος ούτως ή άλλως θα διατηρούσε τη στρατηγική θέση του τεχνολογικού παρόχου στον Οργανισμό, συνεπώς μάλλον αφήνει τους
 
υπόλοιπους υποψηφίους να… φάνε τα μουστάκια τους. Κανείς δεν ξέρει βέβαια ποια θα είναι η τύχη της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης, ούτε ποια σχέση θα διαμορφώσει ο νέος ιδιοκτήτης με τον Κόκκαλη. Αυτά θα τα μάθουμε αργότερα, αλλά ας κρατήσουμε ότι έτσι ή αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο και κοστοβόρο για τον όποιο νέο ιδιοκτήτη να αλλάξει τον τεχνολογικό πάροχο όταν μάλιστα ο Κόκκαλης επί περίπου 30 χρόνια εξυπηρετεί τον ΟΠΑΠ.
 
 
(Περισσότερα για το παιχνίδι που παίζεται στον ΟΠΑΠ και όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν διαβάστε στο ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα σελίδα 19).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00