06/07/2020 22:14:51

2η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας στην «Τεχνόπολις»

2η  Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας στην «Τεχνόπολις» - Media
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και οι Εκδόσεις ΙΚΤΙΝΟΣ σε συνεργασία με την  boussias communications  διοργανώνουν την 2η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας «Eco-Ενεργείν 2013».
 
Η έκθεση «Eco-Ενεργείν 2013» έχει κύριο στόχο την προώθηση και προβολή υπηρεσιών και προϊόντων που εξοικονομούν ενεργειακούς πόρους και αξιοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στους τομείς:
 
Βιομηχανία - Κτίριο – Αυτοκίνητο – Περιβάλλον. Πενήντα εκθέτες, παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες. Μεταξύ των προϊόντων περιλαμβάνονται:
 
θερμομονωτικά υλικά, ενεργειακά κουφώματα, υλικά & εξοπλισμός για μείωση άεργων ενεργειακών καταναλώσεων & απωλειών ενέργειας, συστήματα παραγωγής/συμπαραγωγής, ψύξης/θέρμανσης, αιολικά συστήματα ηλεκτροπαραγωγής, ηλιακοί θερμοσίφωνες, φωτοβολταϊκά συστήματα, εξοπλισμός παραγωγής – μεταφοράς - διανομής και χρήσης ενέργειας, υδροηλεκτρικά συστήματα, συστήματα αξιοποίησης βιομάζας, μηχανισμοί/προϊόντα αποδοτικότερης ενεργειακής κατανάλωσης, υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, οχήματα με αεριοκίνηση, εναλλακτικά καύσιμα/βιοκαύσιμα, και πολλά άλλα προϊόντα τα οποία συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.
 
Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση των πολιτών για τη βελτίωση της διαχείρισης ενέργειας στην οικιακή χρήση, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και τη βελτίωση της θερμαντικής αποδοτικότητας των κτιρίων. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην παρουσίαση κύριων  και εναλλακτικών μορφών χρηματοδότησης των έργων και στην ασφαλιστική τους κάλυψη.
 
Η Έκθεση φιλοξενεί επίσης παρόχους συναφών υπηρεσιών όπως:
 
Αρχιτεκτονικά Γραφεία, Σύμβουλοι Ηλεκτρολόγοι και Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Επιχειρήσεις Ηλεκτρολογικών και Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Σύμβουλοι σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρείες με υπηρεσίες Περιβαλλοντικών Ασφαλίσεων & Α.Π.Ε., Σύμβουλοι Περιβάλλοντος, κ.α.
 
Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.