search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Φραστική επίθεση στο Βορίδη από μέλη της Χρυσής Αυγής

14.04.2013 09:28
Φραστική επίθεση στο Βορίδη από μέλη της Χρυσής Αυγής - Media

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης την «θερμή» υποδοχή που του επιφύλαξαν στελέχη της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας συνθήματα κατά του βουλευτή την ώρα που προσέρχονταν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας για να μιλήσει σε προγραμματισμένη εκδήλωση.

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης την «θερμή» υποδοχή που του επιφύλαξαν στελέχη της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας συνθήματα κατά του βουλευτή την ώρα που προσέρχονταν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας για να μιλήσει σε προγραμματισμένη εκδήλωση.

«Επιβεβαιώνεται με την ελαφρώς θερμή υποδοχή που είχα ότι η πολιτική αποκτά ζωντάνια, περιεχόμενο και ένταση ξανά» σχολίασε ο κ. Μάκης Βορίδης με την έναρξη της ομιλίας του για να συμπληρώσει πως «δεν είναι απαραίτητα πάντα καλό αυτό αλλά εν πάσει περιπτώσει σίγουρα δημιουργούνται περισσότερες αντιδράσεις και μεγαλύτερη οξύτητα σε μια δύσκολη στιγμή».

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκαν από νωρίς απέναντι από την είσοδο του ξενοδοχείου. Μάλιστα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο στοιχείων πριν την άφιξη του κ. Βορίδη και ένας από τους συγκεντρωμένους που αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας για εξακρίβωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο 24ωρο γίνονταν κάποιες κινήσεις τόσο από στελέχη της Χρυσής Αυγής όσο και από στελέχη της Ν.Δ. που τις τελευταίες βδομάδες αντικαταστάθηκαν στην νομαρχιακή επιτροπή της Φθιώτιδας για μια γενικευμένη αντίδραση πράγμα το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε. Μάλιστα οι παραδοσιακοί πολιτικοί φίλοι του Μάκη Βορίδη στην περιοχή, που πολιτικά έχουν διαχωρίσει τις διαδρομές τους και στους οποίους έγινε προσέγγιση για να συμμετέχουν σε μια γενικευμένη αντίδραση, αρνήθηκαν να συμμετέχουν και διαχώρισαν τις θέσεις τους πάρα πολύ νωρίς.

Μετά τα συνθήματα που φώναξαν κατά την άφιξη του Μάκη Βορίδη στο ξενοδοχείο τα στελέχη της Χρυσής Αυγής διαλύθηκαν.

Τέλος με ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει ως «προβοκατόρικη» την ενέργεια την οποία οργάνωσαν και συμμετείχαν προβεβλημένα στελέχη της και μάλιστα σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα σημειώνει πως «η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προβοκατόρικη ενέργεια που έλαβε χώρα στη Λαμία η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής του Κινήματός μας, το οποίο δεν οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά συγκεντρώσεων άλλων πολιτικών χώρων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13