search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:41
MENU CLOSE

24ωρη απεργία της ΠΝΟ την Τρίτη

15.04.2013 05:46
Συνεχίζεται κανονικά η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ - Media

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία την Τρίτη 16 Απριλίου μετά την 24ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία, στην οποία αποφάσισε να προχωρήσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία την Τρίτη 16 Απριλίου μετά την 24ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία, στην οποία αποφάσισε να προχωρήσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, ζητώντας για άλλη μία φορά την απόσυρση του επίμαχου πολυνομοσχεδίου υπουργείου Ναυτιλίας «ανασυγκρότηση και άλλες διατάξεις».
Η απεργία, που θα περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων, θα ξεκινήσει από τις 6 το πρωί της Τρίτης 16/04 και θα λήξει στις 6 το πρωί της Τετάρτης 17/07.
Σημειώνεται ότι, την Τρίτη 16/04 αναμένεται να εισαχθεί στην ολομέλεια της Βουλής το επίμαχο πολυνομοσχέδιο, ενώ έως σήμερα δεν έχουν υπάρξει βασικές αλλαγές αναφορικά με τα άρθρα που αφορούν τη ναυτεργασία, δηλαδή το 19, που προβλέπει ατομικές συμβάσεις εργασίας στα κατώτερα πληρώματα της ποντοπόρου και το 30 που επιφέρει αλλαγές στα εργασιακά των ναυτικών της ακτοπλοΐας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:41