search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:52
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 18 Απριλίου, μαζί με το « Ποντίκι Art»

18.04.2013 05:06
oldphotosprotoselido_18.4.131366222315.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 18 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ψεκάζει Βαγγέλη – Φώτη» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την εύθραστη κυβερνητική ισορροπία και την σχετική αγωνία Σαμαρά ο οποίος στο συνέδριο του «Economist» είπε: «Πάντα μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο, που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Σε τέτοιες κρίσιμες περιστάσεις, κινδυνεύεις […] να πας από… τσίμπημα κουνουπιού!». (Σελ 4,7)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 18 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ψεκάζει Βαγγέλη – Φώτη» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την εύθραστη κυβερνητική ισορροπία και την σχετική αγωνία Σαμαρά ο οποίος στο συνέδριο του «Economist» είπε: «Πάντα μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο, που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Σε τέτοιες κρίσιμες περιστάσεις, κινδυνεύεις […] να πας από… τσίμπημα κουνουπιού!». (Σελ 4,7)
 
ΤΣΙΠΡΑΣ: Θέλει να σφίξει τα… λουριά ετοιμάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογές και δηλώνει ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει μια μεγάλη αλλαγή στη χώρα. (Σελ 9)
 
ΚΚΕ: «Βελούδινη» η διαδοχή στον Περισσό ο οποίος θα συνεχίσει με την ίδια γραμμή παρά τη διαφωνία των «φλωρακικών». Ο Δημήτρης Κουτσούμπας γ.γ του κόμματος – Η Αλέκα Παπαρήγα πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. (Σελ 10)
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στρώνουν το χαλί στους επιχειρηματίες ανθρωποφύλακες προκειμένου οσονούπω να έχουμε ιδιωτικές φυλακές. (Σελ 48,49)
 
ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το όραμα του Γ’ Ράιχ για την οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης υπό τη Γερμανία με κοινό νόμισμα το… μάρκο! Ένα εκπληκτικό κείμενο του 1943. (Σελ 54,55)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Συνέντευξη: Γιάννης Κότσιρας: «Με τρομάζει ότι μπορεί σε λίγο καιρό να μην έχω χώρα». Ακόμη: Τα Jumbo έχουν νταλκά / Η  γερμανική κωμωδία / 
Πολιτική κόντρα με το Κατάρ η γυμνή τέχνη πίσω απ’ το παραβάν / Η λογοτεχνική αντίσταση στην καρδιά της χούντας/ Πικάσο, ο καταστροφέας / Η μάγισσα δεν μένει πια εδώ / Σεξουαλική απελευθέρωση για τους ήρωες κόμικς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:52