search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06
MENU CLOSE

Κόντρα Στουρνάρα-Τσίπρα στη Βουλή

19.04.2013 08:35
Κόντρα Στουρνάρα-Τσίπρα στη Βουλή - Media

Για σκανδαλώδη υποεκτίμηση της δημόσιας περιουσίας κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας.

Για σκανδαλώδη υποεκτίμηση της δημόσιας περιουσίας κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας.
 
«Τι ακριβώς κάνουν οι κύριοι του ταμείου και δεν μας δίνουν καν τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση στην εκτίμηση της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου που πάτε να την ξεπουλήσετε, όπως-όπως και όσο-όσο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.
 
Παράλληλα, χαρακτήρισε εκτροφείο σκανδάλων το ΤΑΙΠΕΔ. «Νομίζετε ότι έχετε ασυλία εσείς και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ;», παρατήρησε και προανήγγειλε πως δεν θα υπάρξει αναστολή, αλλά ακύρωση της ασυλίας αυτής.
 
Ο υπουργός Οικονομικών είπε στον Αλέξη Τσίπρα αρχικά: «Παρόλο που μου είστε πολύ συμπαθής δεν αποφύγατε πάλι σήμερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου. Είπατε ότι αν δεν ήμουν υπουργός θα μπορούσα να ήμουν κάλλιστα εκπρόσωπος της τρόικας. Ξέρετε, αυτό δείχνει τα αδιέξοδά σας τα οποία έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες που μπερδευτήκατε ζητήσατε αναστολή μνημονίου σας εγκάλεσαν στην τάξη ότι είχατε πει παλιά κατάργηση μνημονίου, απλά νομίζω ότι ανήκουμε σε άλλους κόσμους. Διότι εγώ λέω την αλήθεια, λέω στον κόσμο ποια είναι η πραγματικότητα και ποιες είναι οι λύσεις που μπορούμε να επιδιώξουμε. Ενώ εσείς απευθύνεστε ίσως σε κατώτερα ένστικτα και λέτε στον κόσμο ότι μπορεί να μείνουμε στο ευρώ χωρίς να έχουμε μνημόνιο, με αναστολή μνημονίου, αυτά είναι λαϊκισμοί και ψεύδη».

 

 «Δεν φθάνει που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι», επανήλθε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε τον υπουργό να έχει «λιγότερο θράσος», «όταν έρχεστε στο κοινοβούλιο και μας λέτε ότι όταν ζητάμε ένα εναλλακτικό σχέδιο, απευθυνόμαστε σε κατώτερα ένστικτα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:05