search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Ο γύρος του κόσμου

19.04.2013 21:00
Ο γύρος του κόσμου - Media

Μεξικό: Στην πόλη του Μεξικού λένε πως περνούν τις διακοπές τους η Μπιγιονσέ και ο άντρας της Jay-Z, αλλά το μισό αμερικανικό Κογκρέσο δεν τους πιστεύει.

Μεξικό: Στην πόλη του Μεξικού λένε πως περνούν τις διακοπές τους η Μπιγιονσέ και ο άντρας της Jay-Z, αλλά το μισό αμερικανικό Κογκρέσο δεν τους πιστεύει. Γιατί το Κογκρέσο ασχολείται μαζί τους; Διότι ένας ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής υποψιάζεται πως στο Μεξικό το ζευγάρι πήγε μόνο για λίγες μέρες και μετά ταξίδεψε στην Κούβα, προοορισμό απαγορευμένο για Αμερικανούς πολίτες. Τους κατηγορεί πως έσπασαν το εμπάργκο εναντίον της χώρας του Κάστρο και ζητά να τιμωρηθούν γι’ αυτό.

Γαλλία: Στα 80 του χρόνια ο Ζαν Πολ Μπελμοντό επιστρέφει στον κινηματογράφο. Συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια ταινία του Κλοντ Λελούς. «Είμαι ενθουσιασμένος», δήλωσε ο σκηνοθέτης. Το έργο θα είναι μια αστυνομική κωμωδία.

Ισπανία: Εκατοντάδες άνθρωποι ακολούθησαν την άμαξα που μετέφερε τη Σάρα Μοντιέλ στην τελευταία της κατοικία. Ο κεντρικότερος δρόμος της Μαδρίτης πλημμύρισε από θαυμαστές της «Βιολετέρας», ανθρώπους που την είχαν δει στα πολύ νεανικά τους χρόνια να κτίζει στο Χόλιγουντ τον μύθο της «φλογερής Σπανιόλας», αλλά και πολλούς νεότερους.

ΗΠΑ: Ο Ορλάντο Μπλουμ ετοιμάζεται να γίνει Ρωμαίος σε μια ακόμα κινηματογραφική εκδοχή του έργου του Σαίξπηρ. Στην καινούργια ταινία η ιστορία των εραστών της Βερόνα θα μεταφερθεί στην Αμερική και η Ιουλιέτα θα είναι μαυρούλα, ώστε να αναδειχθεί πόσες οικογένειες, ακόμα κι αν δηλώνουν αντιρατσίστριες, απεύχονται έναν μεικτό γάμο για το παιδί τους.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:13