search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:24
MENU CLOSE

Στ’ άρματα για το πολυνομοσχέδιο

25.04.2013 21:00

Κήρυξε αντάρτικο το ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης και Σαμαρά, καθώς βαρέθηκε να πληρώνει ακόμα τα σπασμένα από την περίοδο της διακυβέρνησής του και να έρχεται τώρα ο… «Αντωνάκης» να δρέψει τους καρπούς.

Κήρυξε αντάρτικο το ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης και Σαμαρά, καθώς βαρέθηκε να πληρώνει ακόμα τα σπασμένα από την περίοδο της διακυβέρνησής του και να έρχεται τώρα ο… «Αντωνάκης» να δρέψει καρπούς από τις όποιες παραχωρήσεις ενδέχεται να ανακουφίσουν λίγο την κοινωνία. Αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που ο Μπένι έβαλε αιφνιδιαστικά στο τραπέζι, τελευταία στιγμή, το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση προκαλώντας απανωτά… εγκεφαλικά στον Στουρνάρα! Κάπως έτσι έληξε άδοξα η προχθεσινή συνάντηση στο ΥΠΟΙΚ, που έγινε για να ενημερώσει ο Στουρνάρας ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για το πολυνομοσχέδιο – σκούπα, αφού δεν έγινε δεκτή η πρόταση Βενιζέλου για συνάντηση των πολιτικών αρχηγών…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15