search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Κοίτα ποιος μιλάει…

25.04.2013 21:00

Μετά τον αιφνιδιασμό σχετικά με το ΦΠΑ από τον Βενιζέλο, πάντως, υπήρξαν διαρροές από Συγγρού και Μαξίμου ότι το ΠΑΣΟΚ, ούτε λίγο – ούτε πολύ, δεν… δικαιούται διά να ομιλεί!

Μετά τον αιφνιδιασμό σχετικά με το ΦΠΑ από τον Βενιζέλο, πάντως, υπήρξαν διαρροές από Συγγρού και Μαξίμου ότι το ΠΑΣΟΚ, ούτε λίγο – ούτε πολύ, δεν… δικαιούται διά να ομιλεί! Κι αυτό, επειδή εκείνο ανέβασε τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 23%, όταν ήταν κυβέρνηση. Ακριβώς αυτό, όμως, ήταν και το αντεπιχείρημα της Ιπποκράτους: ότι αυτήν τη στιγμή, βάσει των δημοσιονομικών δεδομένων, υπάρχει δυνατότητα για άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, γεγονός που οφείλεται τόσο στις θυσίες των Ελλήνων όσο – λέει – και σε αυτούς που σήκωσαν το βάρος δύσκολων αποφάσεων τα προηγούμενα χρόνια. Με λίγα λόγια, το ΠΑΣΟΚ δικαιούται πρώτο απ’ όλους και να… ομιλεί και να θέτει το ζήτημα! Πώς το έλεγε η Μάρω Κοντού στον Κωνσταντίνου; «Σκασμός εσύ, Αντωνάκη μου!». Ταιριάζει… γάντι!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:48