search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:54
MENU CLOSE

«Έκαναν πίσω» στις μειώσεις των νέων συντάξεων του ΤΕΒΕ

25.04.2013 13:11
«Έκαναν πίσω» στις μειώσεις των νέων συντάξεων του ΤΕΒΕ - Media

«Άτακτη» οπισθοχώρηση στο θέμα της μείωσης των νέων συντάξεων του ΤΕΒΕ έως και 35%, την οποία περιελάμβανε διάταξη στο επίμαχο πολυνομοσχέδιο – σκούπα.

 «Άτακτη» οπισθοχώρηση στο θέμα της μείωσης των νέων συντάξεων του ΤΕΒΕ έως και 35%, την οποία περιελάμβανε διάταξη στο επίμαχο πολυνομοσχέδιο – σκούπα.
Η διάταξη αποσύρθηκε, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, αφού προηγήθηκε θύελλα αντιδράσεων, αλλά και «βέτο» -όπως αναφέρουν πληροφορίες- του Ευάγγελου Βενιζέλου.
 
 Νωρίτερα, η  ΓΣΕΒΕΕ απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων, ζητώντας να συναντηθεί μαζί τους και αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι «σφαγιάζονται οι συντάξεις κατά 35% ανεξαρτήτως του ύψους. Με τη τροπολογία αυτή ισχυρίζονται ότι θα εξοικονομήσουν 25.000.000 ευρώ. Όσο δηλαδή κόστισε η ρουσφετολογική παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας που πρόσφατα ψηφίσθηκε (ενοικιαζόμενα δωμάτια) αποστερώντας ισόποσα έσοδα για τον ΟΑΕΕ». Υπενθύμιζε επίσης τη «ρητή δέσμευσή της Κυβέρνησης για ΜΗ μείωση των συντάξεων».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15