search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:23
MENU CLOSE

Ίντα μου λαλεί η τρικομματική…

26.04.2013 05:17
Ίντα μου λαλεί η τρικομματική…  - Media

Πραγματικά του Κουτρούλη ο γάμος γίνεται στην τρικομματική Κυβέρνηση… Έχουν πιαστεί από τα μαλλιά τους και κοντεύουν να μας πνίξουν!

Πραγματικά του Κουτρούλη ο γάμος γίνεται στην τρικομματική Κυβέρνηση… Έχουν πιαστεί από τα μαλλιά τους και κοντεύουν να μας πνίξουν!
Οι συγκρούσεις τους δίνουν και παίρνουν και δουλειά δεν γίνεται γιατί όπως λέει και ο λαός όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.
Αλλά να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή …Εκεί που ο Μανιτάκης έσκιζε τα ιμάτια του για τις απολύσεις στο Δημόσιο, τώρα μας την βγαίνει από την γωνία αντισυνταγματικά… Ο λόγος για την επίμαχη διάταξη που έφερε στη Βουλή για τους συμβασιούχους και προκάλεσε την αντίδραση του Ρουπακιώτη. Μάλιστα ο υπουργός Δικαιοσύνης τα… πήρε τόσο πολύ που διεμήνυσε ότι δεν θα επιτρέψει μεθοδεύσεις, για να περάσει η ρύθμιση, για την κατάργηση της δικαστικής προστασίας των εργαζομένων, χωρίς να είναι απαραίτητη η υπογραφή του. Η διάταξη τελικά, όπως έγινε γνωστό από τη γραμματεία της κυβέρνησης, θα κατατεθεί μετά το Πάσχα με νέα διατύπωση, που θα εξασφαλίζει τη συναίνεση όλων των μερών.
Και έχεις και τον Μπένι, που ό,τι θυμάται χαίρεται, δεν πρόλαβε ο άνθρωπος  να ξεχάσει το θέμα που έθεσε  για μείωση ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13%, την ώρα που όλως τυχαίως δεν προχωρούσε ο ανασχηματισμός .  Χθες θυμήθηκε να ασκήσει βέτο στη διάταξη για μείωση των συντάξεων του ΤΕΒΕ κατά 35%!!!  Και ευτυχώς δεν το ξέχασε μετά από λίγο.
Εν τω μεταξύ νωρίτερα έδειχνε να τα έχει βρει με τον Σαμαρά με τον όποιο βγήκε και στις κάμερες  χαλαρός και γελαστός  για να βάλει και αυτός μπροστά την οικονομία με την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων.
Η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση είναι ότι να ναι, «κουλουβάχατα», δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά και τούμπαλιν…
Φανερό είναι δε ότι τα θέματα δουλεύονται  πρόχειρα και κάποιες φόρες όταν τα πάρει κάποιος χαμπάρι αποσύρονται  αλλά δεν αποσύρεται η ανησυχία για το που μας οδηγούν!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19