search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Ρουπακιώτης: «Τερατούργημα» η ρύθμιση για τους συμβασιούχους

26.04.2013 06:50
Ρουπακιώτης: «Τερατούργημα» η ρύθμιση για τους συμβασιούχους - Media

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των εργαζομένων και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, να προσφεύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των εργαζομένων και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, να προσφεύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, αναφερόμενος στην επίμαχη ρύθμιση, που τελικά αποσύρθηκε, και προέβλεπε την κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών και έκδοση αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων, που αφορούν απολυμένους εργαζόμενους.
 
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, μια ημέρα μετά από τη διαμάχη που ξέσπασε για την εν λόγω ρύθμιση, ο κ. Ρουπακιώτης επανέλαβε την αντίθεσή του και υπογράμμισε: «Επικράτησε η νομιμότητα. Δεν νιώθω νικητής ή ηττημένος».
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε άγνοια για τον συντάκτη της επίμαχης ρύθμισης για τους συμβασιούχους, την οποία χαρακτήρισε «τερατούργημα», τονίζοντας ότι «εκείνος ο οποίος τις "κατασκεύασε" όφειλε να μην το κάνει, καθώς είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά και να τηλεφωνήσει στον υπουργό Δικαιοσύνης και να τον ενημερώσει σχετικά με τις προθέσεις του αυτές»
 
Σχετικά με τον Αντώνη Μανιτάκη, αναγνώρισε ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας, σημειώνοντας ότι «η επιστημοσύνη του είναι γνωστή». Ανέφερε επίσης ότι δεν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον συνάδελφό του υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
 
Τέλος, επανέλαβε ότι η διάταξη θα κατατεθεί εκ νέου μετά το Πάσχα, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:58