search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Πόλωσης συνέχεια…

26.04.2010 10:22
oldphotos127236373862.jpg

Όσο η Νέα Δημοκρατία ανεβάζει τόνους τόσο πλησιάζει η απόφαση για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την αλλοίωση των οικονομικών στοιχείων, αλλά και των χειρισμών στην οικονομία την περίοδο 2004-2009. Στο Μέγαρο Μαξίμου σχεδιάζουν να μην περιμένουν καν να λήξουν οι εργασίες των δύο εξεταστικών επιτροπών για Βατοπέδι και Siemens και να καταθέσουν άμεσα την πρόταση.

Όσο η Νέα Δημοκρατία ανεβάζει τόνους τόσο πλησιάζει η απόφαση για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την αλλοίωση των οικονομικών στοιχείων, αλλά και των χειρισμών στην οικονομία την περίοδο 2004-2009. Στο Μέγαρο Μαξίμου σχεδιάζουν να μην περιμένουν καν να λήξουν οι εργασίες των δύο εξεταστικών επιτροπών για Βατοπέδι και Siemens και να καταθέσουν άμεσα την πρόταση. Στόχος μάλιστα είναι να προσωποποιηθούν απολύτως οι πολιτικές ευθύνες, να ερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές πρώην υπουργών και υφυπουργών για απόκρυψη και αλλοίωση στοιχείων, και έτσι κι αλλιώς να μην αφήσουν τον χρόνο να λειτουργήσει σαν βάλσαμο λησμονιάς για τη Νέα Δημοκρατία ώστε να ανακάμψει πάνω στις στάχτες της εθνικής οικονομίας. Κι αυτό κόντρα σε όλους τους εφησυχασμένους που τάχα μου φοβούνται μη γίνει… μπάχαλο η χώρα και ρόμπα στο εξωτερικό.

Βλακείες αρκετές έκαναν οι ΠΑΣΟΚοι, ειδικά τους πρώτους μήνες, αλλά να χρεωθούν και την κρίση δανεισμού, όταν οι άλλοι έριξαν το καράβι της χώρας στα βράχια, είναι κρίμα κι άδικο… Άλλωστε και από το εξωτερικό αναζητούν πλήρη διερεύνηση…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:00