search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49
MENU CLOSE

Η λίστα της ντροπής

28.12.2012 11:31
Η λίστα της ντροπής - Media

Ό,τι δεν πέτυχαν με τις προβλέψεις τους οι Μάγιας, πάει να το κάνει το ελληνικό πολιτικό σύστημα με τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται σε βάρος των Ελλήνων. 

Ό,τι δεν πέτυχαν με τις προβλέψεις τους οι Μάγιας, πάει να το κάνει το ελληνικό πολιτικό σύστημα με τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται σε βάρος των Ελλήνων. Η διαφορά μας με τις άλλες χώρες, με τις οποίες μάλιστα κολακευόμαστε να πιστεύουμε ότι είμαστε ίσια κι όμοια, είναι η υπόθεση Λαγκάρντ. Οι άλλες εμπλεκόμενες χώρες που αντιμετώπισαν το πρόβλημα, το έλυσαν δίχως καν να γίνει είδηση στις χώρες τους. Άνοιξαν τη λίστα αυτοί που έπρεπε να την ανοίξουν, τη μελέτησαν, κάλεσαν τους ενεχομένους, τους κοινοποίησαν τα καθέκαστα και αυτοί με τη σειρά τους πλήρωσαν και τέλος. Δεν άνοιξε μύτη. Αυτό θα πει σοβαρή κοινωνία, οργανωμένο κράτος, άλλου επιπέδου διακυβέρνηση. Στη δική μας περίπτωση όλα έγιναν όπως δεν έπρεπε να γίνουν. Κόμματα, δικαστικοί, πολιτικά πρόσωπα, ολόκληρη η κοινωνία, γίναμε μαλλιά κουβάρια, και αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκο. Αντί να λύσουν το πρόβλημα, το περιέπλεξαν και το κατέστησαν, για πολλοστή φορά μέσα σε έναν χρόνο, το υπ’ αριθμόν ένα πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Και αναρωτιέται ο κάθε λογικός άνθρωπος: Αφού δεν καταφέρνουν να διαχειριστούν μια κωλολίστα, είναι ικανοί να διαχειριστούν το πρόβλημα της χώρας;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49