search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:13
MENU CLOSE

Η βόλτα εξελίχθηκε σε εφιάλτη

29.04.2013 21:00
Η βόλτα εξελίχθηκε σε εφιάλτη - Media

Μια παρέα στο Περού είχε την Κυριακή την έμπνευση να πάει βόλτα με αερόστατο. Την αποτελούσαν πέντε γυναίκες και ένας άνδρας που επιβιβάστηκαν στο αερόστατο και με την καθοδήγηση του πιλότου ξεκίνησαν την πτήση τους.

Μια παρέα στο Περού είχε την Κυριακή την έμπνευση να πάει βόλτα με αερόστατο. Την αποτελούσαν πέντε γυναίκες και ένας άνδρας που επιβιβάστηκαν στο αερόστατο και με την καθοδήγηση του πιλότου ξεκίνησαν την πτήση τους. Η διασκέδαση κόπηκε απότομα όταν υπήρξε κάποια βλάβη στο μεγάλο ερυθρόλευκο μπαλόνι.
Ο πανικός κυριάρχησε καθώς ο χειριστής προσπαθούσε να αποφύγει την συντριβή και κατόρθωσε τελικά να ρίξει το αερόστατο στην θαλάσσια περιοχή της πόλης Κανέτε, που βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων και νοτίως της πρωτεύουσας.
Το νερό ήταν παγωμένο και μέχρι να ξεκινήσουν οι προσπάθειες ανεύρεσης πέρασε αρκετή ώρα. Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας και σκάφη του λιμενικού πήραν μέρος στην επιχείρηση διάσωσης και μετά από 8 ώρες εντόπισαν το αερόστατο να παρασύρεται από τα κύματα. Πάνω στο μπαλόνι είχαν παραμείνει οι 5 γυναίκες που οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο για περίθαλψη αφού υπήρχε ο φόβος της υποθερμίας.
Τα πράγματα ήταν χειρότερα για τους δύο άνδρες οι οποίοι δεν βρέθηκαν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι άνδρες αποφάσισαν να κολυμπήσουν και να δοκιμάσουν να βγουν στην ακτή για να ζητήσουν βοήθεια. Δεδομένου ότι στο νότιο ημισφαίριο ο καιρός είναι χειμωνιάτικος η προσπάθεια τους ήταν εξ ορισμού δύσκολη και οι έρευνες για την ανεύρεσή τους συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15