search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:11
MENU CLOSE

Μετ’ εμποδίων οι συγκοινωνίες την Πρωτομαγιά – Δεμένα τα πλοία

30.04.2013 06:09
Μετ’ εμποδίων οι συγκοινωνίες την Πρωτομαγιά – Δεμένα τα πλοία - Media

Εικοσιτετράωρη απεργία για αύριο Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην οικονομική πολιτική κυβέρνησης-τρόικας που σκληραίνει κι άλλο με το 4ο Μνημόνιο. Μετ’ εμποδίων, αύριο, οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Εικοσιτετράωρη απεργία για αύριο Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην οικονομική πολιτική κυβέρνησης-τρόικας που σκληραίνει κι άλλο με το 4ο Μνημόνιο. Μετ’ εμποδίων, αύριο, οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.
 
Για την Πρωτομαγιά, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ. Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10:30 π.μ. οργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος.
 
Στις αυριανές κινητοποιήσεις θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα οποία τροποποιούν το πρόγραμμά τους.
 
ΟΣΕ: 24ωρη Απεργία
Προαστιακός : 24ωρη Απεργία
Λεωφορεία : Στάση Εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ. και από τις 09:00 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα
Τρόλεϊ : Στάση Εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ. και από τις 09:00 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα
Μετρό : Στάση Εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ.
Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος : Στάση Εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ.
Τα δρομολόγια του Μετρό θα πραγματοποιούνται μέχρι τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», καθώς οι συρμοί δεν θα φτάνουν έως το Αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζόμενων στον Προαστιακό.
 
Επίσης, αγκυροβολημένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια από τις 12 σήμερα τα μεσάνυχτα και έως τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τετάρτης, με απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που κήρυξε 24ωρη απεργία.
 
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Εργασίας η αργία της Πρωτομαγιάς, που φέτος συμπίπτει με τη Μεγάλη Τετάρτη, μετατέθηκε για την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου.
 
Εκείνη την ημέρα, όλα τα καταστήματα, οι βιομηχανίες και οι βιοτεχνίες θα μείνουν κλειστές. Εξαιρούνται οι επιχειρήσεις που λειτουργούν νόμιμα κατά τις Κυριακές και ημέρες αργίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10