search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:51
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά

30.04.2013 09:06
Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά - Media

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά Κωνσταντίνος Ρεσβάνης το πρωί, πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο του γραφείου του στον οδό Παλαιολόγου 5.

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά Κωνσταντίνος Ρεσβάνης το πρωί, πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο του γραφείου του στον οδό Παλαιολόγου 5. Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφθασε στο σημείο με ιατροδικαστή. 

Ο Κώστας Ρεσβάνης γεννήθηκε το 1958 ήταν δικηγόρος του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας, και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.
 
Το 2006 εκλέγχθηκε ως δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα και ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου .Το 2008 εκλέγεται αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ενώ το 2009 πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια Α' Πειραιώς και Νήσων, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.
 
Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στο παρελθόν.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:50