search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:52
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 2 Μαΐου, μαζί με το «Πράσινο Ποντίκι» και το «Ποντίκι Art»

02.05.2013 17:18
oldphotosprotoselido_2.5.131367428965.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 2 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Και νεκρούς ανασταίνουν» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς «θάβουν» την ανεργία και «ξεθάβουν»… πλεόνασμα. Πως γίνεται ανάπτυξη – μαϊμού για το χατίρι των εργολάβων και εξηγεί πως με το με γερμανικό φραγγέλιο πάμε για «κούρεμα» από Σεπτέμβριο (Σελ 2,4,5)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 2 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Και νεκρούς ανασταίνουν» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς «θάβουν» την ανεργία και «ξεθάβουν»… πλεόνασμα. Πως γίνεται ανάπτυξη – μαϊμού για το χατίρι των εργολάβων και εξηγεί πως με το με γερμανικό φραγγέλιο πάμε για «κούρεμα» από Σεπτέμβριο (Σελ 2,4,5)
 
ΠΑΣΟΚ: Σύγκρουση κορυφής για τα οικονομικά. Η «πράσινη τρύπα» άνω των 110 εκατ. ευρώ στο κόμμα βάζει φωτιά στις λεπτές ισορροπίες Βενιζέλου – Παπανδρέου. (Σελ 9)
 
ΟΠΑΠ: Νέα αφεντικά, αρχίζει νέος «τζόγος». Μόνο η κυβέρνηση… ξέγνοιασε. Απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού ως επιχειρηματικό σχήμα ο νέος ιδιοκτήτης του Οργανισμού. (Σελ 16,17)
 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Τι έγραφε για Αιγαίο, πετρέλαια και διχοτόμηση. Λαυράκι από το βιβλίο «Από το ΠΑΚ στο ΠΑΣΟΚ, λόγοι, άρθρα, συνεντεύξεις, δηλώσεις του Α.Γ. Παπανδρέου». (Σελ 18,19)
 
ΔΕΗ: Αυξήσεις τον Ιούλιο αντί για… μείωση, ενώ το υπ. Περιβάλλοντος θριαμβολογεί για τις μηδενικές αυξήσεις, η γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας το ξεμπροστιάζει… σημειώνοντας ότι έπρεπε να γίνουν μειώσεις στο οικιακό ρεύμα (Σελ 20)
 
ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: «Η ‘’σφαγή’’ των μελισσών»: Το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου των μελισσών σε ολόκληρο τον κόσμο και τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που σκοτώνουν τους «μεταφορείς» της ζωής στο όνομα επικίνδυνων φυτοφαρμάκων και δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ακόμα: Τι έχουν οι έρμες επενδύσεις και ψοφούν / Αυθαίρετα: πολιτική αποτυχία και ευτελισμός / Τα must do του οικονομικού δροσισμού
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Συνέντευξη:
Μαρία Φαραντούρη: «Για την Ευρώπη νοιώθω μεγάλη απογοήτευση»
Ακόμα: Αρχοντιλίκια με δανεικά / Ο Χριστός στο Κοράνι /  
Αρχαιολογικό πάρκο στην καρδιά της Αθήνας /  Κακίες αλά Γαλλικά /  
Η «Στέλλα» σε νέες περιπέτειες /  Οι κινηματογραφικές δόξες της δημοσιογραφίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:50