search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Σύνταγμα: Αποδοκιμασίες επισήμων κατά την περιφορά του Επιταφίου (video)

04.05.2013 07:05
Σύνταγμα: Αποδοκιμασίες επισήμων κατά την περιφορά του Επιταφίου (video) - Media

Συγκεντρωμένοι πολίτες στη θέα των επισήμων που συνόδευαν τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο άρχισαν τα γιουχαρίσματα και τις αποδοκιμασίες.

Σε «κλειστό» κύκλο η περιφορά του Επιταφίου χθες στο Σύνταγμα από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, όπου συγκεντρωμένοι πολίτες στη θέα των επισήμων που συνόδευαν τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο άρχισαν τα γιουχαρίσματα και τις αποδοκιμασίες.

«Έχετε σταυρώσει τον ελληνικό λαό και βγήκατε στους δρόμους; Προδότες, Ιούδες.. στα σπίτια σας» φώναξαν πολίτες.

«Με τι μούτρα έρχεστε στον Επιτάφιο;» φώναζαν. Άλλοι έλεγαν: «Που να δούμε τον Χριστό; Μόνο τον Σόϊμπλε βλέπουμε» καθώς και «μας κρεμάσατε προδότες».

Οι πιστοί που ακολούθησαν χθες την περιφορά του Επιταφίου της Μητρόπολης ήταν «μετρημένοι στα δάκτυλα» σε σχέση με άλλες χρονιές.

Την ίδια στιγμή αίσθηση έκανε η αναφορά του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου κατά την σύντομη ομιλία του σε «πολλές προδοσίες που έχει γνωρίσει έως τώρα η χώρα μας», καθώς εκείνη τη στιγμή πολίτης φώναξε «οι προδότες είναι δίπλα σου».

Σημειώνεται πως χθες ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με δηλώσεις του είχε ασκήσει έντονη κριτική στις ελληνικές κυβερνήσεις ενώ είχε επαναλάβει τον χαρακτηρισμό «τοκογλύφοι» απευθυνόμενος στους ευρωπαίους και ιδιαίτερα στην γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10