search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Προφυλακιστέοι δύο από τους συλληφθέντες για τους «Πυρήνες»

04.05.2013 13:56
Προφυλακιστέοι δύο από τους συλληφθέντες για τους «Πυρήνες»
 - Media

Κατά την ανάκριση αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τη δικαιοδοσία και την αρμοδιότητα του Δικαστηρίου. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τη δικαιοδοσία και την αρμοδιότητα του δικαστηρίου, οι δύο νεαροί ηλικίας 30 και 31 ετών, που συνελήφθησαν μαζί με άλλους, για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της φωτιάς».

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή, εκ νέου και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το Μεγάλο Σάββατο. Είχαν παρουσιαστεί και πάλι τη Μεγάλη Πέμπτη στον ανακριτή, οπότε και είχαν ζητήσει προθεσμία.

Κατά την ανάκριση αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τη δικαιοδοσία και την αρμοδιότητα του Δικαστηρίου, ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι για τη ληστεία υποκαταστήματος της πρώην Αγροτικής Τράπεζας στον Πυργετό Λάρισας και διατάχθηκε να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:11