search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:15
MENU CLOSE

Με ζέστη και καλοκαιρία το ψήσιμο του οβελία

05.05.2013 06:57
Με ζέστη και καλοκαιρία το ψήσιμο του οβελία - Media

Με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αραιές νεφώσεις αναμένεται να γιορταστεί το Πάσχα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αραιές νεφώσεις αναμένεται να γιορταστεί το Πάσχα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Από τη Δευτέρα του Πάσχα θα αρχίσει σταδιακά να πέφτει η θερμοκρασία, πρώτα στα βόρεια και τις επόμενες ημέρες στην υπόλοιπη χώρα.

Την Κυριακή του Πάσχα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις, από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά. Πρόσκαιρες βροχές αναμένονται στα ορεινά. 

Στη Θεσσαλονίκη επίσης θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια, αλλά και κάποιες μπόρες μικρής διάρκεια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 30 βαθμούς και η θαλάσσια αύρα από τον Θερμαϊκό έως 4 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη η θερμοκρασία αναμένεται μεταξύ 13 και 32 βαθμών, με λίγες νεφώσεις αυξημένες κατά τις απογευματινές ώρες. Εκείνες τις ώρες υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και καταιγίδων στα ορεινά.

Σε δυτική και ανατολική Στερεά, τα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και  την Ήπειρο αναμένεται επίσης θερμοκρασία μεταξύ 14 και 32 βαθμών, με αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκνώσουν από το απόγευμα, με πιθανότητα τοπικών καταιγίδων στα ορεινά.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη η θερμοκρασία αναμένεται μεταξύ 16 και 28 βαθμών (υψηλότερη κατά τόπους στην Κρήτη κατά μέχρι και 3 βαθμούς). Ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα και ανέμους από βόρειες διευθύνσεις μεταξύ 4 και 5 βαθμών (για τα ανατολικά, τοπικά μέχρι και τα 6 μποφόρ).

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 30 βαθμών και ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί μεταξύ 4 και 6 μποφόρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:14