search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:32
MENU CLOSE

Τιμάται απόψε ο Νίκος Γκάλης

07.05.2013 07:13
Τιμάται απόψε ο Νίκος Γκάλης - Media

Την μεγαλύτερη μορφή του ελληνικού μπάσκετ θα τιμήσει απόψε ο Άρης, έχοντας ετοιμάσει μια λαμπρή εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη.

Την μεγαλύτερη μορφή του ελληνικού μπάσκετ θα τιμήσει απόψε ο Άρης, έχοντας ετοιμάσει μια λαμπρή εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη.
 
Το παρών θα δώσουν σπουδαία ονόματα του παρελθόντος ενώ το «Αλεξάνδρειο» θα είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι θα αποθεώσουν για μια ακόμη φορά τον άνθρωπο που άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ.
 
Η τιμητική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 με την παρουσίαση της ένδοξης καριέρας του «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ, καθώς και την παρουσίαση μεγάλων αστέρων του παρελθόντος, όπως οι Ντίνο Μενεγκίν, Ντίνο Ράτζα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντόρον Τζάμσι, Στεφάν Οστρόφσκι, Ρίσαρ Ντακουρί, Φρέντερικ Φορτέ, Αλεξάντερ Βολκόφ, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Όντι Νόρις, Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Φιλίππου, Γιώργος Σιγάλας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Αργύρης Καμπούρης, Νάσος Γαλακτερός, Κώστας Παταβούκας, Λευτέρης Κακιούσης, Μέμος Ιωάννου, Βασίλης Λυπηρίδης, Σλόμπονταν Σούμποτιτς, Μιχάλης Ρωμανίδης, Μάνθος Κατσούλης, Χάρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Ντέιβιντ Στεργάκος, Στηβ Γιατζόγλου, Tζων Κόρφας.
 
Στις 21:00 θα ακολουθήσει η φιλική αναμέτρηση Άρης – Λιμόζ, σαν μία αναβίωση της τελευταίας ευρωπαϊκής αναμέτρησης των δύο ομάδων σε Final Four με την παρουσία του Νίκου Γκάλη.
 
Μετά το τέλος αγώνα θα ακολουθήσει η βράβευσή του Νίκου Γκάλη.
 
Τα προεόρτια άρχισαν το βράδυ της Δευτέρας στο κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή Θεσσαλονίκης .
 
Ο μεγάλος Έλληνας αθλητής, Νίκος Γκάλης, συνάντησε παλιούς γνώριμους και φίλους, αντίπαλους και συμπαίκτες μέσα στα γήπεδα. Παρόντες στο κτήμα Γεροβασιλείου ήταν οι Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιώργος Χαλβατζάκης, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Λάζαρος Λέσιτς, Στηβ Γιατζόγλου, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Όντι Νόρις, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Λινάρδος, Ντόρον Τζάμσει, Βαγγέλης Αγγέλου, ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ , Λευτέρης Αρβανίτης, τα μέλη της Διοίκησης, Χρήστος Γαλιλαίας και Παύλος Ζουλιάμης, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, Πέτρος Ράσογλου, Χρήστος Σαμαράς και Σωτήρης Κιοσέλογλου και το μέλος του ARIS GOLDEN CLUB, Γιώργος Ουζουνίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:30