search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:49
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Εφετείο

08.05.2013 06:15
Στο εδώλιο Τσοχατζόπουλος και άλλοι 18 στις 22 Απριλίου - Media

Συνεχίζεται η δίκη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου στο Εφετείο, για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» επί των ημερών της υπουργίας του.

Συνεχίζεται η δίκη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου στο Εφετείο, για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» επί των ημερών της υπουργίας του.
 
Οι δικηγόροι του με τις ενστάσεις που αναμένεται να καταθέσουν στοχεύουν στην καρδιά του κατηγορητηρίου, που αποδίδεται όχι μόνο στον εντολέα τους, αλλά σε όλους τους συγκατηγορουμένους του.
 
Μαζί με τον Ακη Τσοχατζόπουλο δικάζονται επίσης οι: Αστέριος Οικονομίδης, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, Νίκος Ζήγρας, Γιώργος Σαχπατζίδης, Ταλίτα-Μαρία Τσεκούρσα, Νίκος Γεωργουλάκης, Παναγιώτης Σταμάτης, Παντελής Ζαχαριάδης, Οράτιος Μελάς, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Σπύρος Χατζηνικολάου, Φώτης Αρβανίτης, Νίκος Καρατζάς και Γιώργος Κωνσταντάτος.
 
Η ποινή που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι έως και 20 χρόνια, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση του εξαδέλφου του Νικόλαου Ζήγρα, ο οποίος είναι και ο μοναδικός από τους κατηγορούμενους που έχει παραδεχθεί την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι σε αυτή την ιστορία τον ενέπλεξε ο πρώην υπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47