search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:21
MENU CLOSE

Σαράβαλα και παροπλισμένα τα περιπολικά στη Θεσσαλονίκη

08.05.2013 15:54
Σαράβαλα και παροπλισμένα τα περιπολικά στη Θεσσαλονίκη - Media

«Παροπλισμένα» είναι τα μισά περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, ενώ απ' αυτά που βγαίνουν στους δρόμους της πόλης τα περισσότερα είναι «σαράβαλα» και καθιστούν κίνδυνο πρωτίστως για τους αστυνομικούς, όπως καταγγέλλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

«Παροπλισμένα» είναι τα μισά περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, ενώ απ' αυτά που βγαίνουν στους δρόμους της πόλης τα περισσότερα είναι «σαράβαλα» και καθιστούν κίνδυνο πρωτίστως για τους αστυνομικούς, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ).
 
Οι συνδικαλιστές της αστυνομίας σημειώνουν ακόμη, ότι πολλοί αστυνομικοί είναι αναγκασμένοι λόγω των ελλείψεων να κάνουν περιπολίες με τα ιδιωτικά τους οχήματα.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, την ώρα που υπάρχουν ελλείψεις και σοβαρά προβλήματα στο στόλο των περιπολικών, διευθυντές υπηρεσιών και διοικητές τμημάτων χρησιμοποιούν τα καλύτερα υπηρεσιακά οχήματα, τα οποία στερούνται τελικώς οι «μάχιμοι» αστυνομικοί.
 
«Με 'σαράβαλα' και ακινητοποιημένα περιπολικά οχήματα δεν μπορούμε να εργαστούμε», αναφέρουν οι αστυνομικοί και καλούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. «να επιληφθούν άμεσα και να λύσουν αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο επηρεάζει την απόδοσή μας στην ασφάλεια του πολίτη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19