search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:47
MENU CLOSE

Μυστικές σχέσεις

10.05.2013 21:00
Οι έξι λόγοι που δεν πρέπει να στέλνετε επαγγελματικά e-mails τη νύχτα - Media

Ανοίγοντας σε καθημερινή βάση το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προκειμένου να ενημερωθώ σχετικά με την αλληλογραφία μου, βρίσκομαι αντιμέτωπος με μια σειρά μηνυμάτων.

Ανοίγοντας σε καθημερινή βάση το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προκειμένου να ενημερωθώ σχετικά με την αλληλογραφία μου, βρίσκομαι αντιμέτωπος με μια σειρά μηνυμάτων. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτά που με ενδιαφέρουν και η δεύτερη αυτά που τους… ενδιαφέρω κατά κάποιον τρόπο – πέρα από τα διαφημιστικά. Έτσι, έχω βρεθεί να αισθάνομαι μια παράδοξη οικειότητα με ονόματα που μου κοινοποιούν μηνύματα τα οποία δεν έχω ανοίξει ποτέ. Ωστόσο, αν λείψουν από το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο, η απουσία τους θα γίνει αισθητή, πράγμα που μου έχει συμβεί.
Το παράδοξο λοιπόν είναι ότι στην καθημερινότητά μου έχουν διεισδύσει διάφορα ονόματα – παντελώς άγνωστα ως προς την ιδιότητά τους και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που μου κοινοποιούν – και ενώ δεν έχω καμιά πληροφόρηση σε σχέση μ’ αυτά, μου έχουν επιβάλει την παρουσία τους με αυτό τον ιδιότυπο τρόπο. Δίχως καν να μπω στον πειρασμό να ανοίξω αυτά τα μηνύματα ή να αναζητήσω σχετικές πληροφορίες, επηρεάζουν τη ζωή μου, όπως το αδιάφορο σημείο μιας διαδρομής που απλώς υπάρχει μέσα σε μια απίθανη… αναγκαία αδιαφορία.
Μοιάζουν σαν τους ανθρώπους που αποτελούν απλώς τον αδιάφορο περίγυρό μας και που, αν εξαφανιστούν, ανατρέπουν το σκηνικό της ζωής μας.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46