search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «Π» που κυκλοφορεί

29.04.2010 04:22
Μην χάσετε το «Π» που κυκλοφορεί - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ, με πρωτοσέλιδο τίτλο «ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ». ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΔΝΤ κρίνουν την επιβίωση της χώρας, Έλληνες επιχειρηματίες με τα λεφτά τους εκτός Ελλάδας παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια, στοιχηματίζουν στη χρεοκοπία της χώρας και του πολιτικού συστήματος, προωθώντας αποτυχημένους ως σωτήρες. (Σελ. 3, 46-47).

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ, με πρωτοσέλιδο τίτλο «ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ».

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΔΝΤ κρίνουν την επιβίωση της χώρας, Έλληνες επιχειρηματίες με τα λεφτά τους εκτός Ελλάδας παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια, στοιχηματίζουν στη χρεοκοπία της χώρας και του πολιτικού συστήματος, προωθώντας αποτυχημένους ως σωτήρες. (Σελ. 3, 46-47).

ΣΤΟ «Π» ΚΑΙ Η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ» του Επαναστατικού Αγώνα- Ποια μέλη του αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη για τις ενέργειες της οργάνωσης, τι λένε για τον θάνατο του Λάμπρου Φούντα. (Σελ. 17-20).

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα των δανειστών μας, παρουσιάζοντας το πιο οδυνηρό, μεταπολεμικά, πακέτο λιτότητας με περαιτέρω περικοπές σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ανατροπή του ασφαλιστικού και απολύσεις. Όσο η κρίση βαθαίνει, τόσο φουντώνουν οι φήμες για ανασχηματισμό. (Σελ. 4-5)

ΚΑΠΟΙΕΣ «ΑΞΙΕΣ» παραμένουν σταθερές. Ο συγγραφέας του προγράμματος της Νουδούλας εξακολουθεί να λύνει και να δένει στη Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών. (Σελ. 8)

Η ΕΛΕΥΣΗ του ΔΝΤ στην χώρα στριμώχνει πολιτικά και τη ΝΔ, η οποία εν μέσω εσωκομματικών διαδικασιών, δυσκολεύεται να διατυπώσει πειστικές εναλλακτικές προτάσεις για διέξοδο της χώρας από την κρίση. (Σελ. 10-11).

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΗ οικονομική κατάσταση της χώρας, κάποιοι επιμένουν σε παλιές συνήθειες. Στο «Π» η χαρακτηριστική περίπτωση φοροδιαφυγής «παραθυράτου» μεγαλοδικηγόρου, ο οποίος δηλώνει «ψίχουλα» στην εφορία. (Σελ. 15)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι ART», με εξώφυλλο τον Μιχάλη Δέλτα που, με την ευκαιρία του νέου του δίσκου, μιλάει για την οικονομία, την πολιτική, την τέχνη και την ομοφυλοφιλία.

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Η νέα προσφορά του «Π», «Το Ποντίκι επί Σκηνής», με εννέα κορυφαία θεατρικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου που έγραψαν ιστορία. Στην Αθήνα κυκλοφορεί ο «Φιλάργυρος» του Μολιέρου και στην επαρχία o «Σαίξπηρ» του Άμλετ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10