search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:16
MENU CLOSE

Θέλουν και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή οι Γερμανοί!

09.05.2013 14:26
Θέλουν και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή οι Γερμανοί! - Media

Με την στήριξη της καγκελαρίου Μέρκελ, ο Γερμανός «Αθάνατος» Τόμας Μπαχ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, τέσσερις μήνες πριν από τη λήξη της θητείας του Ζακ Ρογκ.

Την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ανακοίνωσε ο Γερμανός «Αθάνατος» Τόμας Μπαχ, τέσσερις μήνες πριν από τη λήξη της θητείας του Ζακ Ρογκ.
 
«Έχω επίγνωση του εύρους των καθηκόντων του Προέδρου της ΔΟΕ», δήλωσε ο Τόμας Μπαχ, ο οποίος μπήκε πρώτος στην κούρσα διαδοχής του Ζακ Ρογκ και πρόσθεσε ότι η εκλογή του θα αποτελούσε σημαντική αναγνώριση για τον γερμανικό αθλητισμό.
 
Την ανακοίνωση χαιρέτισε η Καγκελάριος ΄Ανγκελα Μέρκελ, η οποία, μέσω του εκπροσώπου της, δήλωσε ότι ο κ. Μπαχ ασχολείται, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με τον αθλητισμό πολλά χρόνια και με επιτυχία και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υποψηφιότητά του.

Ανάλογα τοποθετήθηκε ήδη ο Πρόεδρος της FIFA Γιόζεφ Μπλάτερ.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Μπαχ, παλαίμαχος ξιφομάχος, η επίσημη υποψηφιότητα θα υποβληθεί στις 10 Ιουνίου, ενώ η εκλογή θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου στο Μπουένος Άιρες. Η θητεία του κ. Ρογκ λήγει στις 12 του ίδιου μήνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:14