search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Έτσι «πετάνε» οι ηγέτες…

13.05.2013 05:26
Έτσι «πετάνε» οι ηγέτες… - Media

Πόσα και πόσα δεν έχουμε δει, ακούσει και διαβάσει για τα ταξίδια των πολιτικών.

Πόσα και πόσα δεν έχουμε δει, ακούσει και διαβάσει για τα ταξίδια των πολιτικών. Εκτός των διαφόρων βλαχοδημάρχων της επικράτειας που είχαν μάθει να ζουν σε μεγαλεία τόσα χρόνια (και τα οποία πληρώναμε εμείς) υπάρχουν και αλλού ηγέτες που ξοδεύουν τα λεφτά των φορολογούμενων προς όφελός τους.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου έκανε μερικές… τροποποιήσεις στο αεροπλάνο που τον μετέφερε στο Λονδίνο για την κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ.
Ο Νετανιάχου πήγε με ειδικό αεροσκάφος της El Al, η ναύλωση του οποίου στοίχισε 250.000 ευρώ και έφτιαξε και… κρεβατοκάμαρα στο σκάφος για να κοιμηθεί απερίσπαστος!
Το έξτρα δωμάτιο στοίχισε άλλες 100.000 ευρώ στους ισραηλινούς φορολογούμενους  που δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ήταν απαραίτητο αυτό το έξοδο για μία πτήση 5 ωρών.
«Ο “Μπίμπι” (το χαϊδευτικό του Νετανιάχου) είναι ένας μονάρχης και όταν πετάνε ο βασιλιάς με τη βασίλισσα δεν υπολογίζουν το κόστος» έγραψε στο twitter η Ισραηλινή δημοσιογράφος Σίμα Καντμόν και τα social media του Ισραήλ πήραν φωτιά.
Το πρωθυπουργικό γραφείο δεν διέψευσε την εγκατάσταση κρεβατοκάμαρας στο αεροσκάφος αλλά δήλωσε άγνοια για το κόστος. Δεν παρέλειψε πάντως να αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός χρειαζόταν ένα καλό ύπνο μετά από μια δύσκολη μέρα ώστε να φτάσει πρώτος και φρέσκος στις συναντήσεις με τους άλλους ηγέτες».
Κι εμείς που νομίζαμε ότι με όλα αυτά τα αστέρια που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια είχαμε ακούσει όλες τις δικαιολογίες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28