search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:26
MENU CLOSE

Σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης η ΑΕΚ

14.05.2013 10:05
Σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης η ΑΕΚ - Media

Ένα ακόμη βήμα, το πιο αποφασιστικό, για την επανεκκίνηση της ΑΕΚ από την τρίτη κατηγορία έγινε σήμερα.

Ένα ακόμη βήμα, το πιο αποφασιστικό, για την επανεκκίνηση της ΑΕΚ από την τρίτη κατηγορία έγινε σήμερα. Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ αποφάσισε να μπει η ομάδα σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης και ουσιαστικά να πτωχεύσει. Το τυπικό σκέλος θα γίνει στη νέα γενική συνέλευση, η οποία ορίστηκε για τις 7 Ιουνίου, όταν και θα οριστεί η επιτροπή των ατόμων που θα αναλάβουν το έργο της εκκαθάρισης μέχρι να πάρει τις τύχες της ομάδας στα χέρι της η Ερασιτεχνική (που έχει εκλογές στις 9 Ιουνίου).

Παρόντες ήταν ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος, αλλά και ο εκπρόσωπος των Supporters αλλά και… εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη (μαζί με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο) για το ψηφοδέλτιο που θα υποστηρίξει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής. Το «παρών» έδωσαν και περίπου 40 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι έκαναν παρεμβάσεις, αποδοκίμασαν τους Δημητρέλο και Σίμο, ενώ έδειξαν να συμφωνούν με την πτώχευση της ΠΑΕ.

Κάτι το οποίο δεν βρήκε σύμφωνους τους εκπροσώπους των μικρομετόχων, οι οποίοι πέρα από την αντίδρασή τους για την προοπτική της πτώχευσης, έθεσαν και ζήτημα για την αποζημίωση από τον Μάκη Ψωμιάδη ζητώντας να αναλάβει την υπόθεση ο επόμενος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και όχι ο Χάρης Οικονομόπουλος. Πάντως η παρέμβασή τους σε ό,τι αφορά την πτώχευση δεν έχει τύχη, καθότι απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία (67%) στη ΓΣ της 7/6 και αυτή εξασφαλίζεται με τη συναίνεση του Νίκου Νοτιά, των Supporters και της Ερασιτεχνικής.
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:26