15/10/2019 16:20:11
19.10.2009

Δεξαμενή στελεχών

Δεξαμενή στελεχών  - Media

Ξεπερνούν τις 30 χιλιάδες και κάθε προσδοκία οι αιτήσεις μέσω Διαδικτύου των υποψηφίων για την κάλυψη 88 θέσεων γενικών γραμματέων των υπουργείων και των γραμματέων των περιφερειών, δείχνοντας ότι οι πολίτες διψούν για ανοιχτές διαδικασίες. Όσο περνούν όμως οι μέρες υπάρχουν δεύτερες και τρίτες αναγνώσεις για το μέτρο. Μια σκέψη, ας πούμε, που ακούστηκε από έμπειρο στέλεχος είναι ότι μπορεί να βρεθούν μερικές δεκάδες άξιοι, αλλά θα δυσαρεστηθούν οι κομμένοι. Απομένει να δούμε αν και ποια θα είναι αυτά τα κριτήρια. Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι όταν φτάσουμε στους 500, τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο προκειμένου να υπάρξουν ενστάσεις.

Μια άλλη όμως παράμετρος είναι ότι θα αξιολογηθούν κάποια βιογραφικά και για την επόμενη φάση των 2.200 στελεχών του δημόσιου τομέα αλλά και για να προσεγγιστούν κάποιοι να πλαισιώσουν τις κομματικές γραμμές κι έτσι ο Γιώργος να αναδείξει μια νέα γενιά στελεχών… Για να δούμε τι θα δούμε…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.