search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Δεξαμενή στελεχών

19.10.2009 10:50
oldphotos127167613537.jpg

Ξεπερνούν τις 30 χιλιάδες και κάθε προσδοκία οι αιτήσεις μέσω Διαδικτύου των υποψηφίων για την κάλυψη 88 θέσεων γενικών γραμματέων των υπουργείων και των γραμματέων των περιφερειών, δείχνοντας ότι οι πολίτες διψούν για ανοιχτές διαδικασίες.

Ξεπερνούν τις 30 χιλιάδες και κάθε προσδοκία οι αιτήσεις μέσω Διαδικτύου των υποψηφίων για την κάλυψη 88 θέσεων γενικών γραμματέων των υπουργείων και των γραμματέων των περιφερειών, δείχνοντας ότι οι πολίτες διψούν για ανοιχτές διαδικασίες. Όσο περνούν όμως οι μέρες υπάρχουν δεύτερες και τρίτες αναγνώσεις για το μέτρο. Μια σκέψη, ας πούμε, που ακούστηκε από έμπειρο στέλεχος είναι ότι μπορεί να βρεθούν μερικές δεκάδες άξιοι, αλλά θα δυσαρεστηθούν οι κομμένοι. Απομένει να δούμε αν και ποια θα είναι αυτά τα κριτήρια. Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι όταν φτάσουμε στους 500, τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο προκειμένου να υπάρξουν ενστάσεις.

Μια άλλη όμως παράμετρος είναι ότι θα αξιολογηθούν κάποια βιογραφικά και για την επόμενη φάση των 2.200 στελεχών του δημόσιου τομέα αλλά και για να προσεγγιστούν κάποιοι να πλαισιώσουν τις κομματικές γραμμές κι έτσι ο Γιώργος να αναδείξει μια νέα γενιά στελεχών… Για να δούμε τι θα δούμε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:20