search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:05
MENU CLOSE

Άρση των απαγορεύσεων για υγρά σε χειραποσκευές

29.04.2010 14:17
Άρση των απαγορεύσεων για υγρά σε χειραποσκευές - Media

Καταργούνται ως τον Απρίλιο του 2013, με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι περιορισμοί για τη μεταφορά υγρών στις χειραποσκευές των επιβατών αεροπλάνων.

Καταργούνται ως τον Απρίλιο του 2013, με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι περιορισμοί για τη μεταφορά υγρών στις χειραποσκευές των επιβατών αεροπλάνων.

«Ως τις 29 Απριλίου 2013 το αργότερο, όλα τα υγρά θα επιτρέπονται στις χειραποσκευές και θα ελέγχονται», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της η Επιτροπή και συνεχίζει: «Μέχρι την ημερομηνία αυτή, οι περιορισμοί που ισχύουν σήμερα για τη μεταφορά υγρών σε χειραποσκευές θα καταργηθούν».

Ακόμη, η Επιτροπή ζητά να εγκατασταθούν μέχρι τότε νέοι ανιχνευτές.

Θυμίζουμε πως οι περιορισμοί τέθηκαν σε ισχύ το 2006, όταν η βρετανική αστυνομία αποκάλυψε σχέδιο μελών της Αλ-Κάιντα να ανατινάξουν αεροσκάφη κατά τη διάρκεια υπερατλαντικών πτήσεων χρησιμοποιώντας εκρηκτικά από υγρές πρώτες ύλες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03