search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:40
MENU CLOSE

Ο Όλιβερ Στόουν ψηφίζει Αλέξη Τσίπρα

15.05.2013 15:15
Ο Όλιβερ Στόουν ψηφίζει Αλέξη Τσίπρα - Media

Έναν… ενθουσιώδη θαυμαστή συνάντησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, στο πρόσωπο του διάσημου αμερικανού σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν.

Έναν… ενθουσιώδη θαυμαστή συνάντησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, στο πρόσωπο του διάσημου αμερικανού σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν.
Οι δυο τους, καθώς και ο σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ συναντήθηκαν σήμερα, Τετάρτη, στο Ζάγκρεμπ, στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην κροατική πρωτεύουσα.
«Μόλις έφαγα με τον άνθρωπο που εύχομαι να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας σας. Θεωρώ ότι είναι η ελπίδα της Ελλάδας. Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά θεωρώ και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει» ανέφερε ο Όλιβερ Στόουν  -σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από το Ζάγκρεμπ από εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ- μετά τη συνάντηση, που έγινε στο περιθώριο του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ «Ανατροπή», στο οποίο ο Στόουν είναι τιμώμενο πρόσωπο.
Εξίσου κολακευτικά ήταν και τα λόγια του Σλαβόι Ζίζεκ: «Και εγώ του εύχομαι καλή τύχη. Και εγώ πιστεύω σε εκείνον. Τον υποστηρίζω. Άλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν μου τον ρόλο. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:39