search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:52
MENU CLOSE

Μπουτάρης, Χρυσή Αυγή και… γκέι

16.05.2013 10:17
Κινηματογραφικό εμπόδιο για τον Μπουτάρη - Media

Χωρίς να «μασάει» τα λόγια του εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Χωρίς να «μασάει» τα λόγια του εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που η συμπρωτεύουσα φιλοξενεί το φεστιβαλ Gay Pride.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Παλμό 9,65 και στον Σπύρο Χαριτάτο, ο κ. Μπουτάρης κλήθηκε να σχολιάσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.
«Εγώ έχω πει επανειλημμένα ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να είναι στο κοινοβούλιο. Είναι ένα κόμμα ντροπή για την ελληνική κοινωνία. Το να είναι τρίτο το κόμμα αυτό είναι ενδεικτικό της κατάντιας της ελληνικής κοινωνίας. Η Χρυσή Αυγή ξεπερνάει τις διδακτορικές πεποιθήσεις. Είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτοί που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή είναι εξαιρετικά χαμηλού μορφωτικού επιπέδου» σχολίασε δηκτικά ο δήμαρχος.
Ο Σπύρος Χαριτάτος ρώτησε τον Γιάννη Μπουτάρη αν έχει νιώσει ότι κινδυνεύει η ζωή του από την κόντρα με τη Χρυσή Αυγή κι εκείνος απάντησε αρνητικά.

«Θα πάντρευα gay ζευγάρι»
Με αφορμή το φεστιβαλ Gay Pride που έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι «είναι τιμή μας να φιλοξενούμε τη διοργάνωση», ενώ παράλληλα στήριξε των γάμο και την υιοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. 
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εγώ δεν έχω κανένα δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και αποτελεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 γκέι και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης».
Όσον αφορά το θέμα του γάμου και της υιοθεσίας είπε: «Δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να παντρέψω γκέι ζευγάρι», ενώ στο τέλος πρόσθεσε πως είναι θετικός στο να υιοθετούνται παιδιά από ζευγάρια ομοφυλοφίλων.

Πηγή: seleo.gr
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:52