search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26
MENU CLOSE

Άντε και κινεζοποιηθήκαμε…

17.05.2013 05:25
Άντε και κινεζοποιηθήκαμε… - Media

Ο Σαμαράς κατάφερε να φέρει την ανάπτυξη… Οι Κινέζοι ορέγονται λέει ναυτιλία, αεροδρόμια και ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!!

Ο Σαμαράς κατάφερε να φέρει την ανάπτυξη… Οι Κινέζοι ορέγονται λέει ναυτιλία, αεροδρόμια και ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!!
 
Σωθήκαμε. Και μην ακούτε αυτούς που λένε για ξεπουλήματα και άλλα τέτοια!!!
 
Ειδικά αυτός ο Γερμανός ο ειδικός  σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ -γνωστός και ως «Mr. Dax» που λέει ότι το ΔΝΤ θέλει να στύψει την Ελλάδα πριν την ξεπουλήσει για τα κοιτάσματά της: Είναι προβοκάτορας.
 
Όσο για την τελευταία έκθεση του βελγικού think tank Bruegel που λέει ότι, διαπιστώνει αποτυχία της Τρόικα στο πρόγραμμα της Ελλάδας; Ε, είναι φανερό ότι δεν είναι αξιόπιστη. 
 
Και για να αφήσουμε την πλάκα το στύψιμο της Ελλάδας και το ξεπούλημα δυστυχώς επετεύχθη. Λίγα μένουν ακόμα να γίνουν, ώστε να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος με τις Πληγές του Φαραώ και να επέλθει ο επόμενος.
 
Τα φράγκα κύριοι είναι πολλά και η δημιουργική λογιστική της κρίσης ήταν πάντα το πρόσχημα. Ο στόχος ήταν ο λαός και η χώρα… Τα κατάφεραν να υποτάξουν και τα δυο .
 
Και να ήταν μόνο αυτό; Είμαστε και  υποχρεωμένοι να ακούμε πότε για την ανάκαμψη που έχει αρχίσει πότε για άνοιγμα θέσεων εργασίας (μιλάμε για τις δέκα χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας στον τουρισμό, με μισθούς Κινέζων  ή Βούλγαρων. Και την ίδια ώρα να συνεχίζουν την φορομπηχτική τους πολιτική ….όπως για παράδειγμα αυτόν τον νέο φοροτρόμο που έρχεται σε  περίπου 8.500.000 φορολογουμένους,  οι οποίοι θα δουν τους ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών να μπαίνουν στα σπίτια τους προκειμένου να φακελώσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία τους, ώστε μετά η Εφορία να τους φορολογήσει με βάση τα περιουσιακά στοιχεία και τις δαπάνες που πραγματοποίησαν και όχι με βάση όσα εισέπραξαν την περασμένη χρονιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26