search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:06
MENU CLOSE

Κείμενο για τo περιβάλλον και την αποξένωση στην εποχή του Διαδικτύου «έπεσε» στην Νεοελληνική Γλώσσα

17.05.2013 05:31
Κείμενο για τo περιβάλλον και την αποξένωση στην εποχή του Διαδικτύου «έπεσε» στην Νεοελληνική Γλώσσα - Media

Το φαινόμενο της αποξένωσης των ανθρώπων στην εποχή του Διαδικτύου κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίοι εξετάστηκαν στην Νεοελληνική Γλώσσα.

Το φαινόμενο της αποξένωσης των ανθρώπων στην εποχή του Διαδικτύου κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίοι εξετάστηκαν στην Νεοελληνική Γλώσσα.

Το θέμα που επιλέχθηκε, είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Γεωργίου Γραμματικάκη «Ενας αστρολάβος της ζωής και του ουρανού».

Τη Δευτέρα οι εξετάσεις θα συνεχιστούν με τέσσερα ακόμη μαθήματα γενικής παιδείας (Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία).

Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μαΐου.
Για τους περισσότερους υποψήφιους οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου, ωστόσο για εκείνους που εξετάζονται σε ειδικά μαθήματα και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούνιο.

Για πρώτη φορά οι εξετάσεις αρχίζουν χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη ο αριθμός των εισακτέων στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία των Προεδρικών Διαταγμάτων που αναφέρονται στο σχέδιο «Αθηνά», με την αναμόρφωση του χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, βάσει του οποίου οι υποψήφιοι θα κληθούν να δηλώσουν σχολές και τμήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:05