search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:44
MENU CLOSE

Καταδικάστηκε ο Σειραγάκης σε… 401 χρόνια φυλακή!

17.05.2013 05:39
Καταδικάστηκε ο Σειραγάκης σε… 401 χρόνια φυλακή! - Media

Σε ποινή κάθειρξης 401 ετών καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά τον παιδεραστή Σειραγάκη με ομόφωνη απόφαση του το βράδυ της Πέμπτης.

Σε ποινή κάθειρξης 401 ετών καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά τον παιδεραστή Σειραγάκη με ομόφωνη απόφαση του το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά συγχώνευση η συνολική ποινή που επιβλήθηκε στον παιδεραστή είναι 220 έτη , κάτι το οποίο έχει συμβολική σημασία καθώς θα εκτίσει τα … 25 χρόνια στην φυλακή.

Απαλλαγή υπήρξε για 17 κατηγορίες σε παρόμοιες περιπτώσεις παιδιών καθώς δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία.

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών και επέβαλλε στον κατηγορούμενο την στέρηση πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε έτη και αποφάσισε η έφεση του κατηγορούμενου να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Νωρίτερα την ενοχή του παιδεραστή Σειραγάκη για 46 από τα 48 συνολικά κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται, είχε προτείνει η Εισαγγελέας της έδρας.

Επίσης η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του και για πέντε πλημμελήματα για τα οποία κατηγορείται.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης με την απολογία του 49χρονου.

Για τρεις περίπου ώρες ο κατηγορούμενος ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά προκλητικός και αμετανόητος, καθώς δεν παραδέχτηκε κακοποίηση των 52 ανηλίκων για τα οποία κατηγορείται, παραδέχτηκε ότι απλώς με 32 από τα παιδιά είχε μια σωματική επαφή που μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία, αλλά σε καμία περίπτωση σεξουαλική.

Με προκλητικότητα και θράσος ο Σειραγάκης επανέλαβε ότι αυτή η ακραία σωματική επαφή ήταν «κώδικας» των ίδιων των παιδιών και πως δεν τα κατηύθυνε ο ίδιος.
 
Πηγή: flashnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:43