31/05/2020 04:53:42

Αυτοδιάλυση των συνιστωσών, ζήτησε ο Τσίπρας

Αυτοδιάλυση των συνιστωσών, ζήτησε ο Τσίπρας - Media
Την ανάγκη μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, με αυτοκατάργηση των συνιστωσών και των μηχανισμών τους και τη μετεξέλιξή τους σε ιδεολογικές τάσεις, επανέλαβε ο Αλ.Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά του Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας πως την ώρα που η Ελλάδα βιώνει «συνθήκες πρωτοφανούς κοινωνικής δυστυχίας», ο πρωθυπουργός «οργανώνει πομπώδεις όσο και αβέβαιες επενδυτικές εκστρατείες στην Κίνα, που προσπαθεί να πουλήσει υποδομές και κομμάτια δημόσιας περιουσίας, ονομάζοντας μάλιστα την τακτική αυτή ‘προσέλκυση επενδυτών’.
Παράλληλα, όσον αφορά στους καθηγητές, προειδοποίησε ότι, την επόμενη φορά, που θα υπάρξει εναντίον κάποιας απεργίας πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνταχθεί με τους απεργούς στους χώρους εργασίας, θα δώσει πλήρη πολιτική κάλυψη στην προσπάθειά τους και η απεργία θα είναι πλέον «πολιτική και διαρκής».

«Θα τσακίσουμε στην πράξη τη φάμπρικα των επιστρατεύσεων» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις ιδιωτικοποιήσεις, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του κόμματός του στη «λεηλασία», όπως είπε, του δημόσιου πλούτου και δεσμεύτηκε, όχι μόνο να αντισταθεί στα κυβερνητικά σχέδια, αλλά και στην περίπτωση, που αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση, να αντιστρέψει τις πωλήσεις και να αναλάβει και πάλι τον έλεγχο σε τομείς, όπως η ενέργεια, το νερό και άλλους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.