search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:27
MENU CLOSE

Απειλητική επιστολή στην Μουσουλμανική Ένωση: Θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα

19.05.2013 14:38
Απειλητική επιστολή στην Μουσουλμανική Ένωση: Θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα - Media

Απειλητική επιστολή που στρέφεται κατά των Μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα μας καταγγέλλει ότι δέχθηκε την Παρασκευή η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας η οποία ζητά την παρέμβαση της Πολιτείας για τη διερεύνηση του θέματος.

Απειλητική επιστολή που στρέφεται κατά των Μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα μας καταγγέλλει ότι δέχθηκε την Παρασκευή η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας η οποία ζητά την παρέμβαση της Πολιτείας για τη διερεύνηση του θέματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης, το υβριστικό σημείωμα ταχυδρομήθηκε επίσημα από κεντρικό ταχυδρομείο των Αθηνών, είναι γραμμένο στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα αραβικά και έχει το έμβλημα της Χρυσής Αυγής. Απειλεί επίσης τους Μουσουλμάνους με αίμα, και δίνει διορία ενός μηνός ώστε οι Μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί, να εκκενώσουν τη χώρα αλλιώς “θα τους σφάζουν σαν τα κοτόπουλα”. 

“Το μήνυμα απευθύνεται στους Μουσουλμάνους και όχι γενικά στους μετανάστες και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων” σχολιάζει η Μουσουλμανική Ένωση

“Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή” καταλήγει η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης. 

Το σημείωμα που έλαβε η Μουσουλμανική Κοινότητα


(Η φωτογραφία είναι από το skai.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33