search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:56
MENU CLOSE

Νιότη με τον Αδόλφο…

21.05.2013 21:00

Ποσώς ίδρωσε στη Βουλή το αυτί του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χ. Παππά…

Ποσώς ίδρωσε στη Βουλή το αυτί του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χ. Παππά, που είχε ζητήσει την άρση ασυλίας του Π. Τατσόπουλου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει νταβατζήδες και προστάτες τούς νεοναζί μετά τα γνωστά επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο», όπου αντάμα με κάτι θεούσες ματαίωσαν την παράσταση.

Το αίτημα του χρυσαυγίτη απορρίφθηκε, αν και βρέθηκαν 73 βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της άρσης, αλλά το θέμα είναι άλλο. Όταν ο Τατσόπουλος διάβασε ένα εμετικό υμνητικό αφιέρωμα του Παππά στον Χίτλερ, που είχε δημοσιευθεί στο περιοδικό της οργάνωσης, ο υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου δήλωσε απτόητος: «Τον ευχαριστούμε που μας θύμισε τα γραπτά της νιότης μας!».

Όταν αυτό το φαιό πράγμα που ζούμε έχει πάψει προ πολλού να θυμίζει αντιπροσωπευτική δημοκρατία, τότε δεν είναι ν’ απορείς γιατί ένας νεοναζί μπορεί να δηλώνει ξεδιάντροπα χιτλερικός και να απειλεί θρασύτατα ότι «θα κλαίτε κάποιοι» στο Κοινοβούλιο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10