search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:10
MENU CLOSE

Πανελλαδικές: Καθυστέρηση στα θέματα της Φυσικής

22.05.2013 05:34
Πανελλαδικές: Καθυστέρηση στα θέματα της Φυσικής - Media

Με καθυστέρηση στα θέματα της Φυσικής συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές. Οι μαθητές της Θεωρητικής Κατεύθυνσης εξετάστηκαν στη Νεοελληνική Λογοτεχνία.

Με καθυστέρηση στα θέματα της Φυσικής συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές. Οι μαθητές της Θεωρητικής Κατεύθυνσης εξετάστηκαν στη Νεοελληνική Λογοτεχνία.

Συγκεκριμένα, με καθυστέρηση μίας ώρας δόθηκαν στους υποψήφιους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης τα θέματα της Φυσικής.

Όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Παιδείας, σε περίπου 15 εξεταστικά κέντρα του Βορείου Αιγαίου, σε μία άσκηση στη Φυσική υπήρχε ένα σχήμα (όχημα), το οποίο κατά την εκτύπωση δεν φαινόταν καλά με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν ορισμένοι υποψήφιοι.

Η Εξεταστική Επιτροπή έκρινε ότι έπρεπε να ξανασταλούν τα θέματα και γι΄ αυτό και υπήρξε καθυστέρηση.

«Ο Κρητικός» του Διονύσιου Σολωμού ήταν το ποίημα στο οποίο εξετάστηκαν οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης.
 

Εν τω μεταξύ ποικίλα σχόλια προκάλεσε το λάθος θέμα στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας στις εξετάσεις των Εσπερινών Λυκείων και των ΕΠΑΛ, που ανάγκασε την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων να στείλει ειδικές οδηγίες στους βαθμολογητές…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:09