17/02/2020 12:50:20

Στο δρόμο οι αστυνομικοί για τις Σκουριές!

Στο δρόμο οι αστυνομικοί για τις Σκουριές! - Media
Θα το βλέπει και δεν θα το πιστεύει ο Νίκος Δένδιας αφού πλέον στους δρόμους για τα όσα τερατώδη συμβαίνουν στις Σκουριές της Χαλκιδικής βγαίνουν και οι αστυνομικοί!
Και μάλιστα με άποψη αφού όπως λένε, το θέμα με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για το μεταλλείο χρυσού δεν χρειάζεται αστυνομική αντιμετώπιση.
Η Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 10 το πρωί συγκέντρωση έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. Όπως αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση «Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι το θέμα στις Σκουριές Χαλκιδικής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ενώ θέτουν και θέμα διασφάλισης της σωματικής τους ακεραιότητας.
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα η της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής από τα 350 άτομα που συγκροτούν συνολικά τη δύναμη στην Χαλκιδική, τα 100 περιφρουρούν τις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.