search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:07
MENU CLOSE

Στην …Κουμουνδούρου η Ναόμι Κλάιν

23.05.2013 11:49
Στην …Κουμουνδούρου η Ναόμι Κλάιν - Media

Στα γραφεία στου ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σήμερα η δημοσιογράφος – ακτιβίστρια Ναόμι Κλάιν όπου και της παραχώρησε συνέντευξη ο επικεφαλής του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Στα γραφεία στου ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σήμερα η δημοσιογράφος – ακτιβίστρια Ναόμι Κλάιν όπου και της παραχώρησε συνέντευξη ο επικεφαλής του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.
 
Η συνέντευξη θα αποτελέσει μέρος του ντοκιμαντέρ που γυρίζει αυτό το διάστημα η Καναδή δημοσιογράφος.
 
Η συγγραφέας του βιβλίου «Το δόγμα του σοκ», βρίσκεται στη Ελλάδα για να μιλήσει στο τέταρτο παγκόσμιο αντιεξουσιαστικό φεστιβάλ «B-Fest» που διοργανώνει η ανοιχτή συνέλευση του B-Fest και το Περιοδικό «Βαβυλωνία».
 
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (είσοδος από Ούλωφ Πάλμε) στις 24-25-26 Μαΐου και ώρες από τις 17:00 μέχρι αργά το βράδυ και περιλαμβάνει ομιλίες, workshops, συναυλίες, προβολές σινεμά, θεατρικές παραστάσεις κ.ά.
 
Στις ομιλίες του τριημέρου συμμετέχουν επίσης ο Michael Hardt, το NoTav Movement, η Sky Croeser κ.ά., ενώ οι Rebel Diaz από το Bronx και ο M1 (Dead Prez) θα είναι μέρος ενός πλούσιου συναυλιακού προγράμματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03